LYST TIL Å STARTE EGEN KROKKET KLUBB??
Nyheter
In English
Turneringer
Bilder
Styre
Dokumenter
Lover
Organisasjoner
Regler
Forum
Linker
Historie
Pressemelding
Nyhetsbrev
Kontakt
Siste nytt:
NORWAY OPEN

Medlem av:

World Croquet Federation

Sponsor:
ServeTheWorld

STEPHEN MULLINER VAR IMPONERT AV HVA HAN SÅ PÅ MYHRENE GÅRD!

 



Stephen Mulliner var i møte med NCF og Myhrene Gård 3. august vedr. planer om 4 internasjonale baner.

Det var liten tvil om at Mulliner var svært så imponert over hva han så på Myhrene Gård.
Spesielt imponert var han når han besiktiget golfgreenene som Magnus anlegger. Da han fikk høre at det var mulig å bygge krokketbaner av samme kvalitet i Norge, gikk det ikke lenge før han foreslo at Norge bør søke Europamesterskapet i association i 2013.

Dette er en stor annerkjennelse for NCF og Myhrene Gård. Rapporten tilbake til WCF levnet heller ingen tvil: Her er ekspertisen allerede på plass og greenene er like bra som de beste baner i England. Dette betyr at man er ganske nærme de beste baner i verden.
Det ble også diskutert at det kan være vel ambesiøst og holde 4 baner av denne kvalitet hele året.

SISTE:
NCF har nå avholdt et nytt møte med Mari og Magnus som er eiere av Myhrene Gård. Det økonomiske vedr. dette og ikke minst å drifte dette i etterkant er noe som må på plass. NCF og Myhrene Gård har en god dialog rundt dette og vi håper det meste kan falle på plass innen kort tid.
Dette kan ha stor betydning vedr. utvikling av krokketsporten i Norge. Både når det gjelder bredde og utvikling av Norske spillere.
Det vil også for allvår sette Myhrene Gård på kartet når det gjelder internasjonal krokket. Holder man England utenfor, så er det så langt NCF kjenner til nesten ingen land i Europa som har 4 baner av internasjonal standard.
Vi kommer tilbake vedr. dette prosjektet så fort vi har flere fakta på bordet.

For NCF
PRESIDENT
Roar Michalsen

Les flere nyheter

2010.09.01


 


|Nyheter |NM |Turneringer |Bilder |Styre |Dokumenter |Organisasjoner |Regler |Forum |Linker |Historie |Pressemeldinger |