Sponsor:
ServeTheWorld

ULF SØDERBERG VANT NORWAY OPEN!

Ble samtidig Nordisk mester.

Ulf Søderberg vant finalen over Joi Elebo 2 - 7 7 - 6 7 - 6. Roar Michalsen slo Borge Bringsværd i bronsjefinalen 7 - 2 7 - 5. 5 nasjoner deltok denne helgen og det var stor kvalitet på mange av kampene. Enkelte kamper lå på et absolutt toppnivå.
Det var det første åpne mesterskapet under ledelse av NCF og alt tyder på at dette vil fortsette. Mange av de utenlandske spillerene ønskes seg også tilbake neste år.
Joi Elebo måtte dessverre reise hjem uten pokal pga. skader i transport. Presidenten var imidlertid snarrådig og fikk plukken en vakker bukett med blomster som man kan se på bilde.

Det var et meget flott mesterskap trygt ledet av Espen Krogstad. Selv om det ble en ren svensk finale denne gangen så er det liten tvil om at de Norske spillerne stadig blir bedre. Den unge Latviske spilleren Silvia Stafinski utmerket seg mere og mere ut over i mesterskapet, men måtte til slutt se seg slått av Ulf Søderberg i kvartfinalen. Ulf ble også for sterk for fjorårets vinner Roar Michalsen i semifinalen.Borge Bringsværd spilte også meget godt med så lite treningsgrunnlag. Gjøran Norberg vant plate turneringen.
NCF vil igjen takke Magnus og Mari for flott beværtning og nydelig mat. Vi vil også rette en stor takk! til Trine og Magnus for den tidkrevende jobben det er å sette opp 4 krokketbaner.
Alle resultater kommer snart!

Les flere nyheter

2012.08.17

|Nyheter |NM |Turneringer |Bilder |Styre |Dokumenter |Organisasjoner |Regler |Forum |Linker |Historie |Pressemeldinger |